​Ugens nyhedsbrev

Her kan du få den ​seneste opdatering fra Kildehuset Fountain House, eller genlæse tidligere nyhedsbreve.

Nyhedsbrev fra Kildehuset – uge 48

Kære Kildehuse-ven

Her kommer ugens nyheder:

·​Vi har mange potentielle medlemmer på 1. gangs besøg for tiden. Det er dejligt. I denne uge har der været 2, 2 andre er startet og 1 pot. medlem er blevet meldt ind. Velkommen til Bjarke S.

·​Tirsdag blev vi færdige med at svare på spørgsmålene i Self Study’en, således at vi nu kun mangler at oversætte, udfylde skemaer og læse korrektur på den. Det er rart at være i god tid – den skal jo først afleveres 1. februar😊.

·​Der er også blevet arbejdet på en grundig introduktion til vores nye Niklas. Han kommer og præsenterer sig selv på onsdag i næste uge på husmødet. Kom og tag godt imod ham!

·​På denne uges husmøde havde vi besøg af tidligere sognepræst, Jens Christian Melgaard, som kom og bl.a. fortalte om Kirkens Genbrugsbutik i Urbansgade, som mangler frivillig arbejdskraft. Henvend dig på kontoret, hvis du er interesseret og gerne vil i kontakt med ham.

·​Onsdag blev der i fritidsprogrammet produceret de smukkeste juledekorationer, der kommer til at pryde huset. Tak til alle der var med i denne kreative proces.

·​René B har i dag givet rundstykker og juice til morgenmanden, fordi han havde fødselsdag i mandags. Tillykke (igen), René, og tusind tak!

·​Og så er det jo 1. december i dag. Derfor skyder vi i skrivende stund julemåneden i gang med musik til op-pyntningen, småkagebagning og max hygge.

·​På søndag er Svend tilbage fra ferie. Turen ud af huset går til julemarkedet på Gl. Torv ved det gamle rådhus, skøjtebane, café mv. Mød op kl. 11 ved Det Gamle Rådhus og få en dejlig søndag i godt selskab😊.

Det var alt for denne gang. Rigtig god weekend til jer alle.

Tommy og Birthe

Tidligere nyhedsbreve

Uge 47

Uge 45

Uge 41

Uge 38

Uge 36

Uge 35

Uge 34

Uge 33

Uge 32

Uge 31

Uge 30

Uge 29

Uge 28

Uge 27

Uge 26

Uge 25

Uge 24

Uge 23

Uge 22

Uge 21

Uge 17

Uge 16

Uge 15

Uge 13

Uge 12

Uge 11

Uge 10

Uge 9

Uge 8

Uge 7

  • Brug af ressourcer
  • Uddelegering af ansvar
  • Medbestemmelse

Kontaktoplysninger

Kildehuset Fountain House I Aalborg

Anders Mørchs Vej 1, 9400 Nørresundby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 99 31 60 00

Mobil: 25 20 60 00 (SMS)

kildehuset@aalborg.dk