DU ER ØNSKET, VENTET OG NØDVENDIG

Nyhedsbrev fra Kildehuset – uge 15

 

Kære dig.

 

Vi kan fornemme, at det dejlige forår er på vej til os. Solen titter frem og blomsterne spirer i haven. Lysten til at gå ture og nyde udelivet vokser dag for dag. Desuden har den landsdækkende ”samle skrald” -kampagne inspireret os til at tage poser og engangshandsker med på turene :-)


 

  • Hele ugen har der været fokus på at få ryddet op i kælderen samt køre affald på lossepladsen. Der er mange ting, der skal sorteres, så de kan bruges til et fremtidigt loppemarked.
  • Håndværkerne har for en kort stund, været tilbage for at udbedre sætningsskader udvendigt på huset.
  • Der har været Webex-undervisning samt et online møde med andre nordiske klubhuse.
  • Køkken, Hus & Have har holdt enhedsmøde, hvor persienner, planter og trappetrin var på dagsordenen
  • Torsdag eftermiddag blev vi via et Webinar omkring Recovery klogere på, hvilke faktorer der skal til ,for at man som psykisk syg bedst kan komme sig og, hvordan medarbejderne bedst understøtter den enkeltes proces. Spændende og nyttig viden, som dels gav øget viden og opmærksomhed og dels bekræftede os i, at et sted som Kildehuset netop rummer en del af de faktorer og, at det derfor ville være fantastisk, hvis alle kommuner havde et fontænehus på deres tilbuds-palet.
  • I fritidsprogrammet onsdag opstod der en konflikt, grundet groft grænseoverskridende adfærd. Konsekvensen af dette er, at medlemmet er sendt hjem på en ”tænker” frem til uge 17. Heldigvis er det utrolig sjældent, vi oplever dette, og der blev taget hånd om at genoprette trygheden for alle de tilstedeværende
  • Vi har haft to potentielle medlemmer på besøg i denne uge – dejligt at der kontinuerligt er interesse og brug for vores hus.
  • Løbegruppen er still going/running ;-) strong hver fredag kl. 13.45. Et af løbegruppens medlemmer har qva sin motionsindsats nu fået brugt blodtrykket ned igen - både til sin egen og lægens store tilfredshed….sejt!

  • I fritidsprogrammet på søndag vil vi støbe lys af gamle lysrester. Hvis du har nogle brugte konserves-glas, og gerne vil deltage, må du meget gerne tage dem med :-)

 

 

Med ønsket om en god og solrig weekend til alle

 

Mette og Birthe

 

Ugens aktiviteter på Webex

Uge 16

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

 

 

 

 

11.00-12.00

Husmøde

 

 

 

 

14.00-15.00

Yoga

 

14.15-14.45

Frisk Fredag