DU ER ØNSKET, VENTET OG NØDVENDIG

Nyhedsbrev fra Kildehuset - uge 3

Kære dig  

Her får du lidt læsestof til weekenden, om ugen der er gået i dit klubhus 😊

  • I mandags havde vi møde i ungefokus-gruppen. Vi talte om hvordan vi kan gøre Kildehuset mere attraktivt for personer under 30 år. Forskellige ideer blev drøftet og vi var enige om, at det er en god ide at starte med at fokusere på vores fritidsprogram. Til husmødet på onsdag, kan du høre mere om disse ideer og give dit besyv med.
  • Der er selvfølgelig også nyt fra vores famøse byggeri: Som kronen på værket har vi fået hulmursisoleret, hvilket varede to-tre dage. Med undtagelse af lidt larm og en episode, hvor isoleringen føg ind igennem ventilationen i kontoret – forløb dette smertefrit 😊 Vi har sagt pænt farvel til Rasmus, som har været vores primære samarbejdspartner på byggepladsen. Derudover er stilladserne nu fjernet helt og arkitekten samt ingeniøren bag værket, har i dag været forbi for at se det endelige resultat.
  • Alt byggeriet (og vores hverdag i øvrigt) har efterladt en del snavs i huse. Derfor var det tiltrængt, at vi konverterede vores stop-opdage til arbejdsdage- som du måske læste i sidste uges nyhedsbrev. Således var onsdag og torsdag helt anderledes end vi er vant til. Vi nedlagde enhederne, og i stedet arbejdede vi ud fra en række afkrydsningsskemaer for hvert rum i huset. Det helt store projekt var spisestuen, hvor det nye gulv skulle afdækkes grundigt så vi kunne male væggene. I dag fredag,er Svend og et hold af friske medlemmer, stadig ved at vaske alle potter og porcelæn samt vaske hylder af for byggestøv. Sikke et arbejde, vi bliver med garanti glade for at det er gjort, når vi igen kan lave og spise frokost på førstesalen.
  • Kilden er ude! Så tjek din indbakke eller kom ned i Kildehuset efter et printet eksemplar. Så kan du samtidig snuppe en månedsplan for februar, som er udarbejdet og printet i dag.
  • Måske har du i dag modtaget en sms med invitation til Webex-eftermiddagskaffe? Hvis Ikke, og du har lyst til at blive en del af arbejdet med at gøre Kildehuset mere digitalt, så ring herud og få hjælp til at blive koblet på Webex. Vi mødes på tirsdag kl. 14.30 i vores online grupperum til en tår kaffe, en ”hvordan går det?” og en snak om hvordan vi kan bruge internettet og videoforbindelser fremadrettet. Derfor, læg gerne de små grå i blød så vi kan få nogle fede ideer i spil.
  • På søndag kommer Claus som er kunstner forbi og sætter sin kunst op på gangen. Vi kan jo desværre ikke holde fernisering som vi plejer, så kom forbi enten på søndag eller en anden dag, og se den spændende nye udsmykning. Du kan i øvrigt læse mere om Claus og hans kunst i den aktuelle udgave af Kilden.

Det var vist det 😊 Vi håber at du efterhånden er begyndt at holde dejlig weekend!

Gode hilsner fra Helle og Ann