DU ER ØNSKET, VENTET OG NØDVENDIG

Nyhedsbrev fra Kildehuset- uge 42

 

Kære dig

Hermed ugens nyhedsbrev fra Kildehuset. Det har været en uge hvor vi har holdt fast ved vores rutiner, og  alligevel er der sket nye ting og så har vi set fremad mod vinterens højtider 😊

I denne uge har de studerende forberedt sig på deres semesterprøver. Derfor har man kunne se dem med næserne begravet i bøgerne, og i færd med at blive filmet. Filmen har de lavet sammen med et medlem af huset, således at de til deres prøve, kan vise en situation hvor de arbejder som ergoterapeut.

I onsdags var der stort fremmøde til husmødet, hvor vi bl.a. evaluerede på filmfestivalen ”Dont Fear the Wierd” og talte om sundhed i Kildehuset. Husk at du kan læse referatet fra mødet på Kildehusets hjemmeside. Senere på dagen var der yoga med Lone, og også her var der stort fremmøde.

Vi er så småt begyndt at se fremad mod jul og nytår. Grundet Corona-situationen, kan vi ikke være sikre på at vi kan afholde jul og nytår traditionerne tro. Men jul og nytår, det bliver der! Derfor, hvis du har en god ide til hvordan vi kan afholde de to fester samt 2. juledag, på en måde så vi overholder krav om afstand, så meld endelig ind. Derudover, hvis du allerede nu ved, at du gerne vil holde jul og/eller nytår i Kildehuset, så ring, skriv eller kom forbi og skriv dig på listen i receptionen.

Nu er der vist kun tilbage at sige rigtig god weekend. Vi håber at det smukke vejr bliver ved – eller i det mindste bliver så dårligt at man kan hygge sig under et varmt tæppe med god samvittighed.

De bedste efterårshilsener

Sofie og Ann