Referat fra husmøde

Husmødereferat d. 29.06.2022

 

Tilstede: Inger, Mikkel, DortheP., Martin C., Camille, Mark, Birthe, Pia H., Hella, Uffe, Jane, Svend, Rikke, Per R., Bjarke, Bimbo, Manuela, Jacob U.

Referenter: Bimbo og Svend

Ordstyrer: Martin C.

 

 1. Godkendelse af referat
 2. Godkendt.

 

 1. DFTW

Vi har meldt os til 3 ting i forbindelse med Don’t Fear The Weird- kulturfestival til okt.

D. 10/10 kommer musiker, Franceska og laver et sangarrangement i Kildehuset. Samme dag bliver der vist en film om Gitte og hendes baggrund med psykiske udfordringer. Vi står for at gøre dagen god og for at invitere alle dem, vi synes er relevante.

Hver onsdag i sep. Fra kl. 14-16 er der kreativværksted i Kildehuset, hvor vi arbejder med at lave forskelligt merchandice til festivalen med logo på. Der vil være skabeloner til at arbejde i forskellige materialer. Eksempelvis perler, brodering, syning m.m.

Vi møder op til tema-dag om parforhold og psykisk sygdom og de udfordringer der kan være ift at have et kærlighedsliv. Der vil være både faglige og personlige oplæg om emnet. Spørg Bimbo, hvis du er interesseret i emnet eller vil vide mere.

 

 1. Member-stories

Vi kan virkelig godt bruge medlemshistorier fra medlemmer i Kildehuset, som vi må bruge til vores sociale medier og til at gøre opmærksom på os selv, så flere får kendskab til vores hus, og så vi kan søge funding. Vi efterspørger både lidt overfladiske korte medlemshistorier, men også gerne nogle, som fortæller lidt mere dybdegående om liv+ forhold til Kildehuset. Fra torsdag d. 7/7 (kl. 14-15) holder vi skrivestue for interesserede og det vil vi gøre hver 2. torsdag frem til september.

 1. Trivselsundersøgelse

Vi har fået rigtig god respons. Mange har svaret, hvilket er rigtig godt, for det giver et mere reelt billede. Vi ligger overvejende positivt. Vi kan desuden bruge jeres feedback til promovering af Kildehuset (anonymt, hvis du foretrækker det, selvfølgeligt). De forslag der er kommet til forbedringer, tager vi selvfølgelig op, og ser, om vi kan blive bedre.

 

 1. Nyt indefra/udefra

Indefra

Værkstedet er blevet organiseret og lavet fint. Kom og se det. Bent, Uffe og Torben N. får ros for deres arbejdsindsats.

Rikke har tur ud af huset på søndag. Turforslag tages gerne imod.

Sommerperioden går i gang nu, hvor vi også tager på udflugt om fredagen, hvis der er stemning for det. Hella foreslår, at vi tager til noget vand/strand, når vejret er til det.

 

Udefra

Reklame for nyt program fra Sind Lilleskolen. Særlig reklame for medlem Christina, som har 3 yogahold i samme folder.

Jonna siger farvel med stor ros til os og vores arbejde. Birthe læste fin og sød hilsen op, som vi blev meget rørte og glade for. Hilsenen hænges op, så du kan læse den ved lejlighed.

 

 1. Ugens standard #21

Den lever vi op til.

 

 1. Ris og ros

Ros til Uffe, Bent, Ali og Torben N. for godt arbejde med værkstedet.

Ros til sommerfesten, for en dejlig dag, og for gode indslag. Ros til Dorthe & Dorthe for en virkelig sej indsats fra kl. 9:00 – 21:00 til vores sommerfest.
 

 1. Evt.

Pia H. reklamerer for fysioterapeut, som har hjulpet hende med svære smerter i nakken. Hun lægger info i receptionen (ovre ved dueslagene).

Martin C. starter i job i tøjbutikken NIELSEN i Aalborg Storcenter.

Jacob U. efterspørger interesse for Åbent Hus-arrangement til det nye Supersygehus Aalborg Øst. Der laves opslag om dette på skråtavlen.

Birthe går på ferie og ønsker alle en god sommer.

 

 1. Rengøring

Entréen trænger til en støvsugning. Hella tager sig af det.

Mark efterlyser hjælp til den sidste del af oprydningen efter sommerfesten, som Dorthe P., Pia H. og Martin C. hjælper ham med.

 

 1. Toiletterne

Tager Bimbo og Jacob U. sig af.

 

 1. Rygehuset

Tager Mark sig af.