Arbejdet i hus og have

Hus og Have

I Hus og Have er opgaverne af praktisk karakter, både inde og ude. Inden for laver vi reparationer og vedligeholdelse, og desuden har vi opgaver med vasketøj, pasning af blomster og lignende huslige ting.

Uden for er vi bl.a. beskæftiget med at passe haven og drivhuset om sommeren, og om vinteren rydder vi sne. Alle kan komme og spørge os om at få en opgave udført.

 

Et medlem fortæller:

Hus og Have er den enhed i Kildehuset, som sørger for at passe hus og have samt reparationer. Jeg synes personligt, at enheden er et godt sted at være, fordi man både kan lave noget inden døre og udendørs. Der er opgaver som thekøkkenet, hvor vi sørger for at lave kaffe og te til pauserne. Jeg synes, at man i Hus og Have har medbestemmelse over, hvad man vil lave af de daglige opgaver. Og det er en rar ting. Af opgaver, jeg selv har lavet herovre, er bl.a. at passe tekøkkenet, rive blade og grene sammen i haven. Jeg har også været med til at lægge fliser. Da vi i foråret havde det årlige loppemarked, var jeg med til at stille tingene, der skulle sælges, op på borde.

Jeg synes, Kildehuset er et godt sted at komme, og jeg er glad for at være i Hus og Have.