Arbejdet i køkkenet

Køkkenet

I køkkenet tilbereder vi en varm ret til frokost, og dertil altid salater. Hver dag bager vi brød til morgenmaden næste dag, og til dagens varme ret.

Vi handler ind, klarer opvasken samt rengøringen af køkkenet og spisestuen. Vi laver det daglige køkken regnskab, og en gang om ugen laver vi menu for den følgende uge.

Vi har en absolut grøn profil, og fremstiller god, sund og billig mad, bla. har vi hver ugen både en fiske dag og en suppe dag.


Et medlem fortæller: 

Efter at være blevet introduceret i de 3 enheder: kontor, køkken og Hus & Have valgte jeg at være fast i køkkenenheden. Dette valgte jeg, da jeg meget gerne vil lære at lave mad og er meget fascineret af madlavning. Jeg er meget glad for at være i køkkenet.

Vi har et godt køkken i Kildehuset, der er gode faciliteter, og der mangler ikke noget. For mig er arbejdet i køkkenet meget givende. Dels har jeg det godt med dem, jeg arbejder sammen med, og jeg er glad for selve arbejdet, som jeg synes er udfordrende og lærerigt og gør, at jeg også er bedre rustet til selv at lave mad hjemme hos mig selv. Desuden har arbejdet givet mig mere selvtillid, og jeg tør bedre gå i gang med noget nyt. Alt i alt må jeg sige, at Kildehuset og dets køkken er et rigtigt godt sted for mig at være.